Werken bij Trefa

A- A A+

Allround Monteur machinebouw

Functieomschrijving

Ben jij een echte sleutelaar? Dan zal je in deze functie goed tot je recht komen. Je gaat namelijk klant specifieke machines opbouwen. Wij hebben een eigen productie afdeling waar je in een klein team komt te werken. Hierbij komt zowel je mechanische, elektrotechnische als pneumatische kennis aan bod. Zou je het daarnaast ook leuk vinden om te leren lassen, of om af en toe achter een draai of frees bank te staan om materiaal op maat te maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.
In deze functie wordt je verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen van onze machines. Je hebt affiniteit met PLC software en programmering (Siemens), zodat probleem monitoring geen probleem hoeft te zijn. Trefa heeft ook verschillende testmachines die worden uitgestuurd naar onze (potentiële) klanten. Het wordt jouw taak om ervoor te zorgen dat deze machines altijd in topconditie de deur uit gaan.
In de toekomst zal je zo nu en dan service en inbedrijfname op locatie gaan uitvoeren. Reizen naar het buitenland en daarbij behorende wisselende tijden zijn voor jou dan ook geen probleem.

Functie-eisen

  • MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Werktuigbouw / Mechatronica
  • Goede algemene technische vaardigheden
  • Ervaring met PLC techniek is een pré
  • Kennis van schakeltechniek / elektro is een pré
  • Kennis van de Engelse taal

Je bent een leergierige persoonlijkheid met een brede interesse en je bent bereid om ook andere, dan bovenstaande, werkzaamheden uit te voeren binnen het bedrijf.
Je bent in staat zelfstandig te werken, waarbij je het werk goed weet te plannen, te organiseren en af te stemmen met je collega's.

Bedrijfsprofiel

Trefa is internationaal een belangrijke speler op het gebied van (beluchtings)machines in de voedingsmiddelen industrie. Onze klanten zijn bekende merken die je wereldwijd in de winkels/supermarkten tegenkomt.
Wij bieden je een veelzijdige baan in een klein familie bedrijf (ca. 10 collega's) waarin collegialiteit en (Achterhoekse) gemoedelijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Dat houdt in dat we samen de schouders eronder zetten om de klus te klaren. 
Trefa biedt een zeer zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatieven. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden geboden.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op, je kunt vragen naar Kasper Schilderink.

Bedrijfsnaam: Trefa Continu Aerating Systems B.V.
Contactpersoon: Dhr. K. Schilderink
Adres: de Koppeling 11
Postcode/plaats: 6986 CS  Angerlo
Telefoon: +31 313 482248
Email: info@trefa.nl

 

 


 

TREFA CONTINU AERATING SYSTEMS B.V.

Trefa is een familie bedrijf waarvan machines wereldwijd door een netwerk van agenten verkocht worden. Vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw ontwikkelt en produceert Trefa high-tech beluchtings machines voor verschillende industriële toepassingen wereldwijd. In 1996 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaar door middel van een management buy-out.

Trefa’s specialiteit is het ontwikkelen en produceren van beluchtings machines op klant specifieke eisen. Om de hoge kwaliteit te garanderen, worden deze machines en alle onderdelen ervan gemaakt binnen het eigen bedrijf. Zie ook de video op onze website hier.

Deze beluchtings machines worden gebruikt om een vloeistof en een gas te mixen. Het doel ervan is om de structuur van een product te verhogen en een gelijkmatige kwaliteit en dichtheid van het product te waarborgen. Toepassingen in de food industrie zijn o.a. zuivelroom, marshmallow, meringue en cakebeslag, in de non-food is dit bijvoorbeeld voor matrassen en kussens.

Naast deze beluchtings machines voor bovenvermelde toepassingen ontwikkelt en produceert Trefa ook pre-mixers, in-line blenders en manifolds.

Trefa Continu Aerating Systems B.V. - Trefa Continu Aerating Systems
Ligging
Beup